Globeteam inviterer til webinar torsdag den 25. april kl. 10-11

Deltag og bliv klogere på, hvordan I bedst forbereder jer på at imødegå trusler mod jeres OT-miljø.

De seneste år har vi set en stigning i antallet af sikkerhedshændelser, der rammer OT-systemer globalt. Fra meget konkrete hændelser knyttet til konflikter ude i verden til hændelser, der potentielt ville kunne lamme kritisk infrastruktur i Danmark.

 

Når NIS2 skal være implementeret i de danske virksomheder mod udgangen af 2024, er der også fokus på den operationelle teknologi (OT) og den fysiske sikkerhed. Herunder at implementere passende og forholdsmæssige tekniske, operationelle og organisatoriske foranstaltninger.

 

Der er et tydeligt behov for at arbejde mere målrettet på tværs i organisationerne for at imødegå trusler og være forberedt. Det har vi set hos Globeteams kunder under den seneste tids hændelser. 

 

På webinaret får du indsigt i problematikkerne på tværs af organisationens IT- og OT-miljø, samt hvor der er behov for samspil og indsigt uafhængigt af fagområde.

Vi vil særligt have fokus på følgende spørgsmål:

  • Hvad betyder overblik og strategi for risikolandskabet, og hvor ligger de store udfordringer?
  • Hvor skal I sætte ind for at forberede infrastruktur, medarbejdere og ledelse på de kommende krav fra bl.a. NIS2?

Ydermere vil du få et indblik i den ramme/model som Globeteam arbejder med, når vi hjælper kunder med parathed og overblik på OT-området. 

Målgruppen for webinaret

Ledelse og repræsentanter fra både IT- og OT-siden af organisationen. F.eks. medarbejdere inden for den kritiske infrastruktur, der ønsker at få synliggjort problematikkerne og mulighederne på tværs af organisationen.

Agenda

  • IT/IOT/OT – hvad er hvad?
  • Koblingen mellem OT, NIS2 og helhedsorienteret risikostyring
  • Globeteams tilgang til OT-området
  • Fundamentet (beredskab) og forankring i organisationen
  • Kontroller og best practice ift. sikring af OT-miljøet: 
    • Arkitektur og overvågning
    • Leverandører/fjernadgang
    • Sårbarhedsstyring
  • Opsamling og perspektivering 

Dine værter på webinaret

BoyeVanell_800x800

Boye Vanell
Sikkerhedsrådgiver i Globeteam

Boye er ISO-certificeret Lead Incident Manager og har mere end 20 års erfaring med cybersikkerhed og national sikkerhed. Han har en teknisk baggrund, men arbejder nu med forretningsudvikling, kriseledelse, sikkerheds- og forandringsledelse samt modning af organisationer gennem teknologier, processer og mennesker. 

EsbernStigMøller_20222908_BSF3082p

Esbern Stig Møller
Risiko- og sikkerhedsrådgiver i Globeteam 

Esbern har mere end 30 års erfaring inden for fysisk sikkerhed, beredskab og krisestyring. Han har arbejdet med risiko- og sårbarhedsvurderinger hele sit arbejdsliv bl.a. hos forsvaret og PET, hvor han har haft ansvar for etablering af fysisk sikkerhed og procedurer samt rådgivet kritiske, nationale infrastruktursektorer. 

 

IbenLunding_02112022_BSF0486p (1)-1

Iben Lunding
IT-sikkerhedsrådgiver i Globeteam

Iben har mange års erfaring som sikkerhedsrådgiver og med styrkelse af IT/OT infrastruktur. Bl.a. fra Center for Cybersikkerhed og Københavns Lufthavn. Hun har de seneste år arbejdet intensivt med SECOPS (Security Operation), herunder sårbarheder, incidents og sikring af assets i IT/OT miljøer.