Seminaret er desværre aflyst

Hvad er virksomheders svar på et accelererende trusselsbillede og øget kompleksitet i it-miljøet? Det spørgsmål sætter vi fokus på, på dette seminar.  

Gennem årene har mange virksomheder bygget deres beskyttelse op omkring siloindkøbte sikkerhedsløsninger. Det er sikkerhedsløsninger, der sjældent taler ordentligt sammen og derfor ikke kan levere et tværgående overblik over infrastrukturen. I vores daglige gang hos sikkerhedsteams både i det private og offentlige oplever vi derfor, at mange er udfordret af det sikkerhedssetup, de opererer under. For den begrænsede monitoreringsevne har ofte den konsekvens, at virksomheder ikke opdager og reagerer på trusler, hændelser og anormaliteter i tide.

Med en integreret sikkerhedsmodel, der samler og styrer virksomhedens sikkerhedsløsninger, kan I proaktivt identificere og respondere på mistænkelig aktivitet på tværs af infrastrukturen. Det styrker jeres forsvarsevne og optimerer udnyttelsen af jeres sikkerhedsressourcer.

Dagens program er et mix af faglig viden samt konkrete hverdagserfaringer fra sikkerhedsspecialister i Globeteam, BlueVoyant og Microsoft, som også fortæller om Microsofts AI-baserede Security Copilot og hvordan Copilot kan bruges på nuværende tidspunkt.

Indlægsholdere på seminaret: 

  • Hasan Rahman, Chief Security Advisor i Microsoft giver et indblik i, hvordan trusselsbilledet har ændret sig de seneste 12 måneder, og deler nogle læringer fra kompromitterede kunder. Er truslerne blevet mere avancerede? Kan AI overhovedet hjælpe os, eller er det en trojansk hest i sig selv?

  • Jesper Krogh, Seniorkonsulent i Infrastructure, Cloud & Security hos Globeteam, sætter - med afsæt i hans praktiske viden og erfaring - den integrerede sikkerhedsmodel ind i en daglig kontekst. Jesper kommer også ind på, hvorfor og hvordan et tværgående overblik over al sikkerhedsfunktionalitet er med til at aflaste virksomheders hårdt pressede sikkerhedsressourcer.

  • Lilja Fjeldsted, Sales Engineer og Christian Rykov, Sales Director i BlueVoyant fortæller om, hvordan de som Microsoft MSSP-partner of the year 2023 tackler udfordringer med ændret trusselsbillede, og hvordan en managed SOC-service provider kan hjælpe virksomheder med at styrke deres forsvar mod cybertrusler.


Målgruppe for seminaret:

Hele jeres it-sikkerhedsteam – fra arkitektur til drift

NB: Seminaret afholdes hos Microsoft i Lyngby (se mere nederst på siden). Deltagelse er gratis.

Agenda

08:30-09:00 - Registrering og morgenmad

09:00-09:10 – Velkommen
v. Jakob Juel Olsson, Sales Executive - Globeteam


09:10-10:00 – Hvordan beskytter du bedst din virksomhed og jeres digitale infrastruktur?
v. Jesper Krogh, Seniorkonsulent i Infrastructure, Cloud & Security - Globeteam

Som en konsekvens af begrænset indsigt i infrastrukturen har virksomheder i mange år haft en overvejende reaktiv tilgang til sikkerhed. I dette oplæg argumenterer Jesper for, at man med de rigtige værktøjer og et tværgående overblik over virksomhedens sikkerhedsløsninger kan flytte fokus til en proaktiv sikkerhedsindsats. En proaktiv sikkerhedsindsats, der flugter med forretningens interesser, og som derudover kan være med til at prioritere forbruget af sikkerhedsressourcer.
  
10:00-10:15 - Pause  

10:15-11:00 - Cybersikkerhed i AI-æraen: Hvordan man overlever robotternes angreb
v. Hasan Rahman, Chief Security Advisor - Microsoft

Hasan kommer med en analyse af nutidens komplekse trusselsbillede. Er der nogle generelle mønstre hos de kunder, der er blevet kompromitteret, som vi kan lære af? Betyder det geopolitiske miljø overhovedet noget for os i Danmark? Hasan fortæller også kort om Microsoft Security Copilot. Hvad det kan bruges til på nuværende tidspunkt, og hvilke planer Microsoft har for den på sigt.      

11:00-11.45 – Indsigt i BlueVoyant Managed Detection & Response
v. Lilja Fjeldsted, Sales Engineer & Christian Rykov, Sales Director - BlueVoyant

BlueVoyant er kåret af Microsoft som årets MSSP i verden og har skrevet den officielle Best Practice for Deployment af Microsoft Sentinel. Få indsigt i hvordan de arbejder med cost/value optimering i Sentinel, samt hvordan de responderer til de nyeste trusler.

11:45-12:00 – Spørgsmål fra salen

12:00-12:30 – Sandwich og mulighed for at få en snak med indlægsholderne

Indlægsholdere

HasanRahman

Hasan Rahman, Microsoft

Hasan er Chief Security Advisor i Microsoft og har hjulpet større virksomheder og offentlige institutioner på tværs af EMEA med at komme på benene efter cyber security-angreb. I dag bruger han den viden til at hjælpe kunder med at undgå at blive lagt ned. Hasan har over 20 års erfaring fra diverse roller inden for IT-branchen. Han betegner sig selv som generalist med et twist af offensiv sikkerhed og forretningsforståelse.

JesperKrogh-2023

Jesper Krogh, Globeteam

Jesper er seniorkonsulent i Globeteam og arbejder som Cloud Arkitekt indenfor Microsoft Infrastruktur. Jesper har mere end 20 år erfaring fra flere internationale virksomheder og hans speciale er Microsoft-infrastruktur med særligt fokus på Sikkerhed, Identity Management, Collaboration og Azure. 

Lilja

Lilja Fjeldsted, BlueVoyant 

Lilja er Sales Engineer i BlueVoyant og har igennem sine 17 år i branchen arbejdet med alt fra GRC i finanssektoren til implementering af tekniske kontroller. De sidste 5 år har hun arbejdet med Microsoft Security og har specialiseret sig i Microsoft Sentinel. 

Praktisk info

Adresse: Eventet afholdes hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Parkering: Du er meget velkommen til at benytte P-kælderen, hvor der er gratis gæsteparkering i de blå zoner. Du skal dog huske at registrere din bil i receptionen hos Microsoft

Tidspunkt: Tirsdag d. 12. marts kl. 09:00 - 12:00

Pris: Det er gratis at deltage!

Arrangør: Eventet er tilrettelagt af Globeteam A/S, BlueVoyant og Microsoft

Øvrigt: Du bedes melde afbud, såfremt du bliver forhindret i at deltage