Deltag på seminar tirsdag den 9. april i Aarhus

Copilot for Microsoft 365 åbner en masse muligheder for at innovere og effektivisere forretningen. Derfor er der stor interesse for Copilot blandt danske virksomheder. Det mærker vi også hos Globeteam, hvor vi allerede er i gang med de første Copilot-projekter hos vores kunder og deltager i Microsofts "Copilot for Microsoft 365 jumpstart"-program.

Men selvom lysten til at komme i gang er stor, og konkurrenterne helt sikkert pønser på noget, skal der være styr på både datasikkerheden og strategien i en Copilot for Microsoft 365-implementering.

Programmet er et mix af inspiration til, hvordan I forbereder implementeringen af Copilot for Microsoft 365, demonstration af løsningen, samt konkrete kundeerfaringer fra vores specialister i Globeteam. Efter oplæggene er der plads til spørgsmål og sparring med indlægsholderne over en sandwich.

⭐️ Da vi afholdt Copilot seminar i Lyngby i februar, gav deltagerne eventet en gennemsnitlig vurdering på 4,6 ud af 5 stjerner ⭐️

Obs: Når du tilmelder dig seminaret, sender vi dig samtidig vores e-bog med input og gode råd til den organisatoriske implementering af Copilot for M365.

Agenda

  • 08:30-09:00 — Registrering & croissanter
  • 09:00-09:10 — Velkommen
  • 09:10-09:25 — Introduktion til Copilot for Microsoft 365
  • 09:25-10:00 — Demo af Copilot for Microsoft 365
  • 10:00-10.30 — Det tekniske fundament
  • 10:30-10:45 — Pause
  • 10:45-11:15 — Den strategiske forankring
  • 11:15-11:30 — Opsamling & spørgsmål
  • 11:30-12:00 — Sandwich & mulighed for dialog med indlægsholderne

Se en mere uddybende agenda nedenfor.

Praktisk information

Seminaret afholdes hos CinemaxX, Bruuns Galleri, M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus.
Der er mulighed for parkering i P-kælderen under Bruuns Galleri, hvor prisen er 11 kr. pr. påbegyndt halve time. Adressen på P-kælderen er: Værksmestergade 27, 8000 Aarhus.

Dagens agenda

08:30-09:00 - Registrering og morgenmad

09:00-09:10 - Velkommen v. Holger Brøns Jensen, leder af Globeteams managed services forretning og kompetencecenter i Jylland

09:10-09:25 - Introduktion til Copilot for Microsoft 365 v. Peder Lind Sørensen, Senior Executive i Globeteams salgsteam
Peder kommer med en kort introduktion til Copilot for Microsoft 365, og hvorfor hele verden taler om generativ AI som den næste IT-revolution. Han kommer også ind på, hvordan Copilot for M365 udmærker sig i forhold til datasikkerhed.

09:25-10:00 - Demo af Copilot for Microsoft 365 v. Jesper Krogh, sikkerhedsrådgiver og cloudarkitekt hos Globeteam
Jesper vil give en demo af Copilot for Microsoft 365 og vise, hvordan Copilot fungerer i de mest gængse Office-apps.

10:00-10:30 - Det tekniske fundament v. Jesper Krogh, sikkerhedsrådgiver og cloudarkitekt hos Globeteam
Copilot for Microsoft 365 bygger på den allerede etablerede datasikkerhed i jeres Microsoft 365-fundament. Hvis denne datasikkerhed ikke er opsat korrekt, eller hvis den er mangelfuld, vil Copilot for Microsoft 365 få uhensigtsmæssig adgang til data, der burde være sikret. I oplægget tager Jesper dig med gennem de data- og sikkerhedsdiscipliner, der skal være styr på inden implementering. Han deler også nogle af de generelle mønstre hos de kunder, som vi har hjulpet med Copilot, og som vi kan lære af.

10:30-10:45 - Pause

10:45-11:15 - Den strategiske forankring v. Bo Overgaard-Høifeldt og John Tronborg, forandringsledere fra Globeteam
Bo og John introducerer en vifte af organisatoriske forhold, som skal være gennemtænkt i forbindelse med implementeringen af Copilot for Microsoft 365 – herunder bl.a. change management, kompetenceudvikling og gevinstrealisering. Copilot for M365 er et værktøj med et stort forandringspotentiale. Derfor argumenterer Bo og John for, at man går målrettet, men også eksplorativt til værks, når man undersøger, hvilken betydning løsningen får i egen organisation. 

11:15-11:30 - Opsamling og spørgsmål

11:30-12:00 - Sandwich og mulighed for dialog med indlægsholderne

Om indlægsholderne

HolgerBrønsJensen_1600x1600
Holger Brøns Jensen

Holger står i spidsen for Globeteams Managed Services forretningsområde og har stor erfaring med både drift- og udviklingsleverancer. Han er desuden leder af Globeteams kompetencecenter i Jylland. 

Læs mere om Holger

PederLindSorensen-1

Peder Lind Sørensen

Peder er Senior Executive i Globeteams salgsteam og arbejder primært med salg af konsulentydelser og komplekse it-projekter hos større danske og internationale virksomheder.

Læs mere om Peder

JesperKrogh1-1

Jesper Krogh

Jesper er seniorkonsulent i Globeteam med mere end 20 års erfaring inden for Microsoft Infrastruktur, hvor han har særligt fokus på Sikkerhed, Identity Management, Collaboration og Azure.

Læs mere om Jesper

BoOvergaard-1
Bo Overgaard-Høifeldt

Bo er seniorkonsulent i Globeteam og en erfaren forandringsleder, som har fokus på at hjælpe mennesker og organisationer med at kommunikere og samarbejde digitalt.

Læs mere om Bo

 

JohnTronborg_1600x1600
John Tronborg

John er konsulent i Globeteam og har 25 års erfaring med digitalisering, ledelse og organisationsudvikling. Både som konsulent og fra ledende stillinger i en række større virksomheder. 

Læs mere om John

Få en forsmag på dagens agenda – Se video fra Copilot seminar i Lyngby

Globeteam er en del af 'Copilot for Microsoft 365 jumpstart'

I Globeteam er vi utrolig stolte af, at vi som en af de eneste partnere i Danmark er blevet inviteret til at deltage i Microsofts "Copilot for Microsoft 365 jumpstart program".

Programmet giver os adgang til at teste alle mulighederne i Copilot for Microsoft 365, lave demo for vores kunder og dele vores erfaringer fra egen brug af Copilot. Samtidig betyder det også, at vi bliver briefet om nye muligheder og udviklingen i roadmappet for Copilot for M365, samt at vi får mulighed for sparring med Microsofts egne eksperter. Både om konkrete kunder, men også om eventuelle problemstillinger vedr. løsningen, så vi hele tiden kan yde vores kunder den bedste rådgivning omkring Copilot for M365.

Globeteam er blandt Danmarks mest efterspurgte konsulentvirksomheder indenfor it- og managementydelser. I Danmark hjælper vi private og offentlige kunder med udfordringer inden for blandt andet strategisk rådgivning, it-infrastruktur, it-udvikling, it-sikkerhed, integreret risikostyring og managed services. Vi har de største kommunale og regionale kunder, de vigtigste virksomheder inden for kritisk infrastruktur og et større antal C25-virksomheder.